top of page
Golfbana
Golfbollkorg

KONTAKTA MIG

Phone

076-5779989

Email

Social Media

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram

Tack för ditt meddelande!

Företagsgolf

Er företagsdag kommer att bli en oförglömlig upplevelse med bokning av vår företagsgolf.

Vi förstår vikten av att lägga till det lilla extra för att göra er dag komplett. Vårt mål är att erbjuda skräddarsydda aktiviteter som passar perfekt in i ert arrangemang och överträffar era förväntningar

Introduktion till Golf

Ge era kunder eller medarbetare som är nya inom golfen en spännande introduktion. Vi startar på närspelsområdet där spelets kärna blir påtaglig, nämligen konsten att få bollen i hålet. Jag lär ut grunderna genom chip, pitch och lite puttning. Efter en avslappnad tävling, gärna lagvis, tar vi oss till rangen för att öva långa slag med både järnklubbor och drivers!

Range

Innan dagens spel finns jag tillgänglig på rangen för att hjälpa deltagarna. Här erbjuds konkreta råd och tips som kan användas direkt under rundan. Det blir även tid för mingel, att peppa och motivera. Många är nervösa inför spelet och behöver rätt stämning för att slappna av.

Beat the Pro

Utmana mig på ett korthål där deltagarna försöker vinna genom att antingen vara närmast flagg eller ha bättre eller lika resultat som jag. Priser, förutbestämda av er, väntar de som vinner. Alternativt kan deltagarna tävla om att slå en längre drive från tee än jag för att vinna ett pris.

Svinganalys

För grupper som redan spelar golf är en videoanalys en värdefull upplevelse. Jag filmar svingen, analyserar och ger konkreta råd. Efter avslutad clinic får varje deltagare sin sving dokumenterad med personliga träningsråd.

Närspelstävling

Skapa en skräddarsydd närspelstävling med olika putt- och chipstationer. Deltagarna bildar lag och tävlar med scorekort. En underhållande och uppskattad teambuildingaktivitet.

Föreläsningar

Utforska olika teman genom föreläsningar, exempelvis:

  • Golf och fysiska förutsättningar.

  • Träna smart för att förbättra prestationen på banan.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Tack för du prenumererar!

bottom of page