top of page

Golflektioner på Alba Golf i Stureplan - Lyft Ditt Spel till Nya Höjder!


Hej golfentusiaster!

Jag är stolt över att meddela att jag nu erbjuder golflektioner på den prestigefyllda Alba Golf i Stureplan. Oavsett om du är nybörjare som vill lära dig grunderna eller en erfaren golfare som strävar efter att finslipa din teknik, är jag här för att hjälpa dig nå dina mål.

Varför Välja Alba Golf i Stureplan?

  1. Central Plats: Beläget i hjärtat av Stockholm, är Alba Golf i Stureplan lättillgängligt för alla som vill förfina sitt golfspel.

  2. Lyxig Atmosfär: Upptäck en unik golfupplevelse i en lyxig och modern miljö, perfekt för att fokusera på din träning.

  3. Expertis och Erfarenhet: Med min certifierade PGA-tränarbakgrund är jag här för att dela med mig av min expertis och hjälpa dig att utvecklas som golfare.

Vad Jag Erbjuder:

  • Nybörjarlektioner: För de som vill ta sina första steg in i golfens värld.

  • Privatlektioner: Individuell uppmärksamhet och skräddarsydd träning för att förbättra ditt spel.

Flexibla Tider Innan 17:00: Jag förstår vikten av att erbjuda flexibla träningstider. Kontakta mig för att boka din lektion och diskutera den bästa tiden för dig, före 17:00.

Tillsammans ska vi förbättra ditt golfspel och skapa en givande träningsupplevelse på Alba Golf i Stureplan. Kontakta mig för att boka din lektion och ta det första steget mot att bli en bättre golfare!

Vänliga hälsningar, [Donald Pearson] (Din PGA-certifierade Tränare)


Läs mer nedan om Alba Golf18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkommen till Golfsäsongen 2024!

Nu är det äntligen dags att ta fram klubborna och svinga igång säsongen på riktigt! Med våren kommer också möjligheten att finslipa tekniken och ta ditt golfspel till nästa nivå. Vi på Happy Golfer är

Tematräning på Happy Golfer

Tematräningar fram till midsommar: Prislista för tematräning: Tematräning (1 tillfälle): 600 kr/person Temakort SMALL (5 tillfällen): 2795 kr/person Temakort MEDIUM (10 tillfällen): 4995 kr/person Tem

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page