top of page

Spännande Nyheter - Donald Pearson - Taylormade Ambassadör!


Vi är stolta över att meddela det senaste samarbetet mellan Donald Pearson och Taylormade! Donald har utsetts till ambassadör för det prestigefyllda golfmärket och delar nu sin expertis och passion för Taylormades innovativa utrustning. Detta partnerskap markerar en spännande fas där golfentusiaster kan dra nytta av Donalds erfarenhet tillsammans med Taylormades avancerade golfprodukter.

Varför Taylormade?

  1. Teknologisk Innovation: Taylormade är känt för sina teknologiskt avancerade klubbor och golfutrustning, designade för att maximera prestanda och precision på banan.

  2. Anpassningsbarhet: Varje golfare är unik, och Taylormades utrustning erbjuder anpassningsbara alternativ för att möta individuella behov och spelstilar.

  3. Framstående Kvalitet: Taylormade strävar efter att leverera utrustning av högsta kvalitet, vilket är avgörande för golfare som strävar efter att nå sitt fulla potential.


Vi ser fram emot att dela den här resan med dig och fortsätta höja golfupplevelsen med det gemensamma engagemanget för excellens från Donald Pearson och Taylormade!

Följ med oss på denna spännande golfresa, [Donald Pearson] (Taylormade Ambassadör)


Läs mer och se deras sortiment nedan19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkommen till Golfsäsongen 2024!

Nu är det äntligen dags att ta fram klubborna och svinga igång säsongen på riktigt! Med våren kommer också möjligheten att finslipa tekniken och ta ditt golfspel till nästa nivå. Vi på Happy Golfer är

Tematräning på Happy Golfer

Tematräningar fram till midsommar: Prislista för tematräning: Tematräning (1 tillfälle): 600 kr/person Temakort SMALL (5 tillfällen): 2795 kr/person Temakort MEDIUM (10 tillfällen): 4995 kr/person Tem

コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page