top of page

Spännande Nyheter på Happy Golfer Stockholm - Huvudtränare Donald Pearson!


Vi är otroligt glada över att meddela att vi expanderar vår träningsverksamhet på Happy Golfer Stockholm för säsongen 2024! Vi hälsar vår nya huvudtränare, Donald Pearson, välkommen till teamet. Donald kommer att leda nybörjarkurser och erbjuda privatlektioner, och vi är övertygade om att hans passion och expertis kommer att berika vårt golfgemenskap.

Donald Pearson - PGA Certifierad Tränare: Möt Donald Pearson, vår nya huvudtränare och en certifierad PGA-tränare. Genom att förena sin passion för golf med pedagogiska metoder strävar Donald efter att skapa en miljö där varje individ kan utvecklas och nå sitt fulla golfpotentiell. Kärnan i hans engagemang är att förstå varje elevs unika inlärningsstil och anpassa undervisningen därefter.

Det är en ära att vara en del av Happy Golfer Stockholm. Mitt mål är att inte bara förmedla tekniska färdigheter utan också att odla en varaktig kärlek till golfen. Jag tror på att anpassa undervisningen för att möta varje golfares individuella behov och skapa en inspirerande och lärorik miljö på banan.

Vårt Erbjudande:

  • Nybörjarkurser: Perfekt för de som vill ta sina första steg in i golfens värld.

  • Privatlektioner: Individuell uppmärksamhet och skräddarsydd träning för att förbättra ditt spel.

Vi ser fram emot en fantastisk säsong med Donald Pearson som vår huvudtränare. Anmäl dig till våra kurser och lektioner för att ta del av en spännande golfresa med oss på Happy Golfer Stockholm!


Läs mer om Happy Golfer nedan18 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkommen till Golfsäsongen 2024!

Nu är det äntligen dags att ta fram klubborna och svinga igång säsongen på riktigt! Med våren kommer också möjligheten att finslipa tekniken och ta ditt golfspel till nästa nivå. Vi på Happy Golfer är

Tematräning på Happy Golfer

Tematräningar fram till midsommar: Prislista för tematräning: Tematräning (1 tillfälle): 600 kr/person Temakort SMALL (5 tillfällen): 2795 kr/person Temakort MEDIUM (10 tillfällen): 4995 kr/person Tem

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page