top of page

Träna Golf med Mig på Golf Lounge i Weda


Hej golfvänner!

Jag är överlycklig över att få berätta om det senaste tillskottet till min golfträningserbjudande - jag är nu stolt tränare på Golf Lounge i Weda! Det är en plats där passion för golf och modern teknologi förenas för att skapa en unik och spännande golfupplevelse.

Golf Lounge i Weda är inte bara en anläggning; det är golfens hjärta där träning och gemenskap möts. Tillsammans skapar vi en träningsmiljö som passar alla, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren spelare som vill förbättra din sving.

Här är några höjdpunkter du kan förvänta dig när du tränar med mig på Golf Lounge i Weda:


  1. Personlig Coaching: Min passion är att hjälpa dig nå dina golfmål. Oavsett om du vill finslipa svingen, förbättra närspelsfinessen eller behöver råd om strategi, kommer jag att skräddarsy varje träningspass för att passa dina behov.

  2. Gemenskap och Tävlingar: Bli en del av vår golfgemenskap och delta i roliga tävlingar. Utmana dig själv och andra medlemmar i en atmosfär som präglas av skratt och gemenskap.

  3. Året Runt-Träning: Golf Lounge gör det möjligt att träna året runt, oavsett väder. Håll din golfform i toppform och låt inte säsongen begränsa din passion för golf.

  4. Evenemang och Clinics: Delta i våra specialarrangerade evenemang och clinics för att fördjupa din förståelse för golf och lära dig nya färdigheter. Upptäck golfen på ett helt nytt sätt!

Jag ser verkligen fram emot att möta er på Golf Lounge i Weda och dela min entusiasm för golfträning. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren golfare, är du hjärtligt välkommen att uppleva den spännande världen av golf med mig.

Låt oss tillsammans skapa golfminnen och lyfta din spelupplevelse till nya höjder på Golf Lounge i Weda!

Varma golfhälsningar, Donald Pearson (Tränare på Golf Lounge i Weda)

Läs mer om Golf Lounge nedan12 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkommen till Golfsäsongen 2024!

Nu är det äntligen dags att ta fram klubborna och svinga igång säsongen på riktigt! Med våren kommer också möjligheten att finslipa tekniken och ta ditt golfspel till nästa nivå. Vi på Happy Golfer är

Tematräning på Happy Golfer

Tematräningar fram till midsommar: Prislista för tematräning: Tematräning (1 tillfälle): 600 kr/person Temakort SMALL (5 tillfällen): 2795 kr/person Temakort MEDIUM (10 tillfällen): 4995 kr/person Tem

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page