top of page

Välkommen till Golfsäsongen 2024!
Nu är det äntligen dags att ta fram klubborna och svinga igång säsongen på riktigt! Med våren kommer också möjligheten att finslipa tekniken och ta ditt golfspel till nästa nivå. Vi på Happy Golfer är glada att meddela att säsongen är i full gång, och vi är redo att guida dig genom en spännande resa mot bättre spel och mer glädje på banan.

Bokning av Lektioner och Kurser: Vi förbereder just nu vårt schema för lektioner och kurser som kommer att erbjudas under säsongen. Inom kort kommer du att kunna boka din plats på våra populära kurser och lektioner direkt från vår hemsida. Oavsett om du är nybörjare som vill lära dig grunderna eller en erfaren spelare som vill finslipa tekniken, har vi något för dig!

Utomhusträning på Happy Golfer Stockholm: Vi är stolta över att kunna erbjuda alla våra träningar och kurser utomhus på Happy Golfer Stockholm. Med tillgång till moderna faciliteter och kunniga instruktörer är vår anläggning den perfekta platsen för att förbättra ditt spel i en inspirerande miljö.

Håll utkik på vår hemsida för uppdateringar och bokningsmöjligheter. Vi ser fram emot att välkomna dig till en säsong fylld av golf, gemenskap och framsteg!

Har du frågor eller behöver mer information? Tveka inte att kontakta oss direkt. Vi finns här för att hjälpa dig att göra 2024 till din bästa golfsäsong hittills!

Glöm inte att följa oss på sociala medier för senaste nytt och inspiration.

Låt oss tillsammans göra 2024 till ett minnesvärt år på golfbanan!

Med vänliga hälsningar,

Donald

4 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Upptäck Golf i Stockholm

Bästa Platsen för Golfträning söder om Stockholm Happy Golfer Är du intresserad av att börja spela golf i Stockholm, särskilt nära Södermalm? Då har du kommit till rätt ställe för att få lite inspirat

Sommarläger och Barn/Ungdomsträning med Donald

Välkomna till årets sommarläger fyllt med fyra dagar av golfträning och lek! På Happy Golfer Stockholm kommer vi att ha roligt och utvecklas tillsammans. Dagarna kommer att innehålla träning och spel

Utforska Temakurserna Med Mig på Happy Golfer!

Hej alihopa! Nu är det dags för mig och söder om Stockholm sker något spännande, det är så att med mig på Happy Golfer - lanserar jag våra nya temakurser! Oavsett om du är nybörjare eller erfaren golf

Kommentit

Arvostelun tähtimäärä: 0/5
Ei vielä arvioita

Lisää arvio
bottom of page