top of page

Golf365 Träning

Golf365 Året Runt Träningsplan


Välkomna till Pearson Golf, din destination för golfträning och passion året runt! Vi är glada att presentera Golf365 Träning, där vi strävar efter att erbjuda dig en golfupplevelse som sträcker sig över alla säsonger. Läs vidare för att upptäcka hur vår Golf365 Träning kan lyfta ditt spel till nya höjder oavsett väder eller tid på året.


Varför Golf365?

Flexibilitet: Med Golf365 Träning får du flexibiliteten att träna när det passar dig bäst. Vi förstår att livet är hektiskt, och vår året-runt-verksamhet är utformad för att anpassa sig till din tidtabell.

Kontinuerlig Utveckling: Glöm avbrott i träningen på grund av säsongsmässiga förändringar. Vår träning är konstruerad för att ge dig möjlighet att kontinuerligt utveckla dina golfkunskaper, oavsett om det är sommar, vinter, vår eller höst.

Sociellt Nätverkande: Golf är inte bara en sport, det är en gemenskap. Med Golf365 Träning skapar vi en stark och sammanhängande golfgemenskap där du kan träffa likasinnade och bygga varaktiga vänskapsband.


Vad Erbjuder Golf365 Träning?

Årstidsbetonade Program: Vi presenterar säsongsbetonade träningsprogram som utmanar och förbättrar olika aspekter av ditt golfspel under hela året. Oavsett om du vill finslipa puttningen på vintern eller förbättra dina långa slag på sommaren har vi något för dig.

Varierande Träningsmiljöer: Med tillgång till både inomhus- och utomhusfaciliteter kan du njuta av en varierad träningsmiljö som hjälper dig att anpassa dig till olika förhållanden.


Personlig Uppföljning och Kundcentrerat Fokus

Vi bryr oss om ditt framsteg. Med Golf365 Träning får du personlig uppföljning och feedback från våra erfarna instruktörer. Vi anpassar vår träning och vårt stöd för att matcha dina individuella behov och mål.


Börja Din Golfresa med Oss!

Anslut dig till Pearson Golf och upplev golf året runt på ett helt nytt sätt. Oavsett om du är en nybörjare eller erfaren golfare, är vår Golf365 Träning här för att stödja och inspirera dig. Kom med oss och ta nästa steg mot ditt bästa golfspel

För mer information och för att bli medlem, besök vår hemsida eller kontakta oss direkt. Vi ser fram emot att välkomna dig till Golf365 Träning - där passion för golf lever året runt! 🌟 #Golf365 #SwingAllYear #GolfExcellence


Endast 500kr /månad + med fysiskt upplägg 150kr

47 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkommen till Golfsäsongen 2024!

Nu är det äntligen dags att ta fram klubborna och svinga igång säsongen på riktigt! Med våren kommer också möjligheten att finslipa tekniken och ta ditt golfspel till nästa nivå. Vi på Happy Golfer är

Tematräning på Happy Golfer

Tematräningar fram till midsommar: Prislista för tematräning: Tematräning (1 tillfälle): 600 kr/person Temakort SMALL (5 tillfällen): 2795 kr/person Temakort MEDIUM (10 tillfällen): 4995 kr/person Tem

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page