top of page

Puttning Del 1

Uppdaterat: 20 jan.

Jag har märkt att precisionen i min rörelse och träff är avgörande. Att träffa bollen med rätt vinkel och styrka är en färdighet som jag har ägnat mycket tid åt att förbättra. Det handlar också om att känna avståndet till hålet och anpassa min träff därefter. När jag har rätt känsla för bladkontrollen kan jag undvika att putta för långt eller för kort, och det är en enorm fördel.

På golfbanan är varje hål unikt, och det finns alltid olika utmaningar att hantera. Bladkontroll hjälper mig att anpassa mig till olika ytor och lutningar runt hålen. Det ger mig förmågan att vara konsekvent i mitt puttande och minska antalet slag under en runda.

För mig är puttande också en mental övning. Att ha förtroende för min bladkontroll hjälper mig att hålla nerverna i styr och prestera bättre under press. Jag tror verkligen på vikten av att investera tid i att förbättra min bladkontroll för att bli en bättre golfspelare.

Så, för mig personligen, är bladkontroll definitivt det viktigaste när det gäller puttning. Det är en färdighet som jag ständigt strävar efter att förbättra för att bli en mer framgångsrik golfspelare.

19 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkommen till Golfsäsongen 2024!

Nu är det äntligen dags att ta fram klubborna och svinga igång säsongen på riktigt! Med våren kommer också möjligheten att finslipa tekniken och ta ditt golfspel till nästa nivå. Vi på Happy Golfer är

Tematräning på Happy Golfer

Tematräningar fram till midsommar: Prislista för tematräning: Tematräning (1 tillfälle): 600 kr/person Temakort SMALL (5 tillfällen): 2795 kr/person Temakort MEDIUM (10 tillfällen): 4995 kr/person Tem

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page