top of page

Sving Del 1

När jag tänker på 'impact', föreställer jag mig det magiska ögonblicket när klubban möter bollen. Det är som om hela min sving kulminerar i detta ögonblick. Jag strävar alltid efter att klubban ska komma i kontakt med bollen med exakt rätt vinkel och kraft. Det är där precisionen verkligen sätts på prov. När jag träffar bollen rent och mitt i clubface, känns det som ren magi - en känsla av ren glädje och tillfredsställelse. 'Impact' är en påminnelse om varför jag älskar golf.

'Take away' är den inledande rörelsen i min sving och det är där jag bygger grunden för allt som kommer senare. Jag försöker hålla min take away mjuk och långsam, och jag fokuserar på att hålla klubban på rätt bana och i rätt position. Det är som att sätta tonen för resten av svingen. En bra 'take away' ger mig en bättre chans att komma till 'impact' i rätt position och med rätt tempo. Jag har ägnat mycket tid åt att träna min 'take away' och att bygga en konsekvent och pålitlig rörelse i början av min sving.

Denna teknik har krävt både tålamod och noggrannhet. Jag har arbetat med min golftränare för att förstå de små detaljerna i min sving och hur jag kan förbättra min 'take away' för att få en mer konsekvent 'impact'. Att vara medveten om min kroppsrörelse och klubban under take away har varit avgörande. Jag har även tränat min mentala fokus, vilket hjälper mig att vara närvarande i varje steg av min sving, inklusive take away och 'impact'.

Jag kan ärligt säga att min golfresa har varit en resa av självupptäckt och ständig förbättring. Jag älskar den konstanta utmaningen som golfen ger mig och den tillfredsställelse jag får när jag upplever den perfekta 'impact' och en välutförd 'take away'. Det är dessa ögonblick som gör golf så beroendeframkallande och fantastiskt. Jag ser fram emot att fortsätta min resa inom golf och att fortsätta förbättra min sving med fokus på 'impact' och 'take away.

25 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page