top of page

Sving Del 2


Att sträva efter den perfekta 'impact' och en välutförd 'take away' har lärt mig mycket om disciplin och dedikation. Varje träningssession är en möjlighet att förfina min teknik och förstå min sving ännu bättre. Det handlar inte bara om fysisk träning utan även om att förstå mentala aspekter av spelet.

Under de stunder när min 'take away' känns smidig och jag når den optimala 'impact', känner jag en koppling mellan kropp och sinne som är svår att beskriva. Det är som om varje muskel och varje tanke är i perfekt harmoni för att skapa den magiska ögonblicket i svingen. Den känslan motiverar mig att fortsätta utveckla min skicklighet och fördjupa min förståelse för golfens subtiliteter.

Jag har också lärt mig att acceptera de utmaningar och motgångar som kommer med golf. Det finns dagar när min 'take away' inte känns lika stabil eller när 'impact' inte är så perfekt som jag vill att den ska vara. Men dessa stunder ser jag som möjligheter att lära mig och växa. Varje misstag är en lektion och varje framsteg är en bekräftelse på det hårda arbete jag har lagt ner.

Att arbeta med min golftränare har varit en värdefull del av min utveckling. Vi har analyserat varje del av min sving och identifierat områden för förbättring. Genom att ha någon som kan ge konstruktiv feedback och vägledning har jag kunnat finjustera min teknik och ta steg mot att bli en mer komplett golfspelare.

Samtidigt har golfen lärt mig att uppskatta ögonblicken utanför svingen. Det är under de långa promenaderna på banan, samtal med andra golfare och naturens lugn som jag verkligen förstår att golf handlar om mer än bara att träffa en boll med en klubba. Det är en livsstil och en gemenskap som jag är stolt över att vara en del av.

Så, med varje sving och varje runda på banan fortsätter min passion för golf att växa. Jag ser fram emot att fortsätta min resa, att möta nya utmaningar och att fortsätta utforska det som gör golf till en unik och belönande sport. För mig är 'impact' och 'take away' inte bara tekniska termer – de representerar kärnan i min kärlek till golfen och drivkraften att sträva efter perfektion.

6 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Välkommen till Golfsäsongen 2024!

Nu är det äntligen dags att ta fram klubborna och svinga igång säsongen på riktigt! Med våren kommer också möjligheten att finslipa tekniken och ta ditt golfspel till nästa nivå. Vi på Happy Golfer är

Tematräning på Happy Golfer

Tematräningar fram till midsommar: Prislista för tematräning: Tematräning (1 tillfälle): 600 kr/person Temakort SMALL (5 tillfällen): 2795 kr/person Temakort MEDIUM (10 tillfällen): 4995 kr/person Tem

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page